Uputstvo

Tumačenje sudbine iz šoljice kafe jeste drevna metoda, međutim mi ipak živimo u modernom vremenu i ono se može obaviti čak i na daljinu. Dovoljne su vam samo male instrukcije sa naše strane i moći ćete da kontaktirate najbolje i najveće stručnjake za tumačenje budućnosti iz vaše šoljice kafe.

Ono što treba da uradite je sledeće:

1Prvo što treba da uradite, je da popijete kafu – domaću ili tursku kafu koja se tradicionalno konzumira na našim prostorima. Nije važno da li koristite šoljicu ili fildžan. Važno je samo da unutrašnjost šoljice bude bele ili svetle boje, kako bi se u kontrastu crne kafe i svetlije podloge bolje videle figure i simboli koje će tumač čitati za vas.

2Kada budete završili sa ispijanjem kafe, okrenite vašu šoljicu ili fildžan na tacnicu ili tanjirić. Sačekajte nekoliko minuta kako bi se trop ili talog kafe ocedio. Potom prebacite šoljicu na salvetu ili na neku tkaninu, kako bi se šoljica još docedila i takođe sačekajte neko vreme.

3 Kada procenite da se talog dobro ocedio, uzmite svoj telefon i fotografišite šoljicu na sledeći način. Prva slika treba da bude frontalna slika cele unutrašnjosti šoljice iz pozicije posmatrača. Potom slikajte, desnu, pa levu stranu šoljice. Poslednja i četvrta fotografija, treba da bude slika šoljice odozgo, naravno tako da se što bolje vidi unutrašnjost kao što je slučaj i sa prvom fotografijom.

Savet za fotografiju

Potrudite se da napravite fotografije tako da, one ne budu mutne i da vam osvetljenje bude koliko, toliko dobro. Najbitnije je da se reljef taloga unutar šoljice dobro vidi, kako bi tumač kojeg ste odabrali mogao da pročita vašu budućnost unutar šolje.

Takođe je možda najbolja ideja da pre samog fotografisanja kontaktirate tumače čije kontakte možete pronaći na našem sajtu, kako bi se sa njima dodatno dogovorili i utvrdili šta vas tačnije zanima. Opustite se i dopustite sebi da vaš dnevni ritual ispijanja kafe, sam odgovori na sva pitanja o vašoj budućnosti.

Otkrijte vašu budućnost u 3 laka koraka

Prvo što treba da uradite, je da
popijete kafu

Zatim okrenite šoljicu na tacnu
ili tanjirić

Fotografišite šoljicu i pošaljite sliku tumaču

© Copyright 2022 Gledanje u Šolju